Helderziende paragnost medium Catrina waarmee kan ik u van dienst zijn:

19. apr, 2017

Erkend helderziende medium paragnost waarzegger Catrina.

Parnomaal hoogbegaafd en wettelijk erkend met aangeboren gaven ervaring met de mensen ruim 50 jaar. Toekomstvoorspelling niet te vergeten he 🙂

Heeft geen info op voorhand nodig en hoort u ook niet uit, onder een genot van een tas koffie, thee, of water help ik u met alles waar u of uw partner, gezin ,werk noem maar op waar u mee vastloopt of blokkeerd. Werk of op zakelijk vlak of rechtzaken, ik kan u echt helpen er zijn er al velen geholpen door mij in de jaren er staan vele verhalen over mij in het gastenboek te lezen op https://www.medium-catrina.nl 

Geen info op voorhand nodig! van de cliënt, dat heeft een medium helderziende echt niet nodig ook geen leeftijd of geboortedatum dat heeft een medium helderziende ook niet nodig, een echte verteld u en niet andersom dan weet je dat je een echte en geen charletan voor je hebt. Ik ga met gevoelens van de mensen om en dat is serieus en een intense zaak om u te kunnen helpen wat ik met alle liefde doe.

Geen vraag is te raar of beschaamd.

Paranormaal hoogbegaafd. Erkend medium Catrina: Helpt, hierbij een kleine greep wat ik voor u kan betekenen.
Genezing van zwarte magie, voodoo, voedoe, vloek, vervloeking.
Hulp bij liefdesproblemen relatieproblemen,  relatietherapie. 
Ook contact hiernamaals
Magnetiseren op afstand, hulp bij gezondheid
Ook Zakenadvies, arbeidsbegeleiding Psycholoog.
En counseling ( begeleiding) relatietherapie, gezinstherapie, rouwtherapie, rouwverwerking, toekomstvoorspelling, healing, nlp, spirituele coaching. En hulp voor de dieren. En vermissingen, opsporing. toekomst toekomstvoorspelling.

Kinderen met adhd of opvoedingsproblemen, daar geef ik ook advies bij, voor de ouders. Geen vraag is te vreemd voor mij.En ook opsporing en hulp voor dieren. Zo heeft u een beetje inzicht wat ik kan betekenen voor u of uw gezin.

Voor al uw vragen een eerlijk antwoord,voor mens en dier

NL 0909 0600

Be 0907-55120 Max 10 minuten

België, consulting bij mij thuis op afspraak, ook met de feestdagen mogelijk Daarover kunt u mij mailen catrina@medium-catrina.nl

Hele week bereikbaar van 7.45 tot 00.00 uur. 

Ook tijdens de feesdagen ben ik ook beschikbaar voor u.

Eigen praktijk nabij Tongeren België Medium Catrina.

Voor meer informatie bezoek mijn website https://www.medium-catrina.nl   daar kunt u ook alle ervaringen lezen in mijn gastenboek. Ook de persberichten media en magazines die bij mij thuis ook op de praktijk te zien zijn over helderziende medium paragnost Catrina.


Thuisconsult mogelijk nabij Tongeren. Voor afspraak zie contactformulier of mail  catrina@medium-catrina.nl alleen bestemd voor afspraak consult bij mij thuis. Waarom meerdere websites omdat ik er al 3 in Nederland had vroeger en nog steeds natuurlijk en sinds ik in belgië woon heb ik ze ook op domein be België genomen. Zo kan de cliënt ook zien dat de websites al zijn ze in een ander jasje maar wel van mij zijn. Omdat mijn naam helaas ook gebruikt (misbruikt) wordt op die grote lijnen waar ik niet op zit en niet mee samenwerk.

Zo heeft u een beetje meer duidelijkheid wie en wat ik ben en wat ik doe.

Via www.0900prepaid.nl kunt u Helderziende medium paragnost Catrina ook bellen vanuit buitenland België lees hier de de stappen na dat je een account hebt aangemaakt volg die stappen en je zit echt nergens aan vast,  je waardeert alleen je belwaarde op wanneer jij dat wil en het is voor 90 cent per minuut de goedkoopste die er is zonder verborgen adertjes dat heb ik al onderzocht voor u daarom wijs ik u erop dit dit de goedkoopste mannier van bellen is,  via deze weg mocht je mij telefonisch willen benaderen.

 

Ik wil jullie er graag op wijzen dat er een andere mogelijkheid is om met mij in contact te komen, namelijk via www.0900prepaid.nl

 

Volg hiervoor de onderstaande stappen en u kunt mij toch bellen.

 

1) registreer jezelf op www.0900prepaid.nl je krijgt dan een code nummer toegewezen (10 cijfers)

 

2) laadt je tegoed op, betalen kan alleen met Mr Cash

 

3) bel naar het nummer 0031 20 700 8111

 

4) als je verbinding hebt, vragen ze je 10-cijferige code die toets je in

 

5) dan vragen ze het nummer waar je naartoe wilt bellen en dan bel je dus direct; 09090600#

 

 

Liefs, Helderziende Catrina