Onder de 18 jaar zonder ouders help ik niet. Helderziende Catrina

Paragnost Catrina www.paragnost-catrina.nl Beste mensen, Met alle respect kinderen onder de 18 jaar die ik niet ken neem ik niet aan op Facebook. En die mogen mij ook niet bellen, wel met hun ouders, zonder ouders dat doe ik niet! dat is ook bekend van mij al jaren. Net zo goed als een cursus medium is ook niet mogelijk je bent ermee geboren of niet. Heel makkelijk om mensen te verzamelen en voorliegen is niet mijn stijl en vergeet niet God ziet alles, ik doe niet mee aan die flauwekul en oplichting. Ik zal hier geen vrienden mee maken met de waarheid, maar ik hou van eerlijk en oprecht En de waarheid, ik ga met mensenlevens om en gevoelens en ook de dieren, mijn taak is serieus zonder kaarten en pendel en gluurbol. En wie dit niet bevalt zoekt maar een kaartlegger, dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Ik help de mens en dier na geweten, en dat is een grote verantwoordelijkheid die ik niet nooit en te nimmer zal schaden. Als je meer wil weten op www.paragnost-catrina.nl . Daar is alles te lezen hoe het werkt om mij te kunnen bereiken. En nee ik bel zelf niet, zelfs dat vragen de mensen moet niet gekker worden! Ik ben op mijn lijn. Je belt of komt voor de waarheid. Voor afspraken kunt u mij mailen via mijn website www.helderziende-catrina.nl www.medium-catrina.nl Liefs, Catrina

Minderjarigen mogen alleen onder toezicht van een volwassene op consult.

 

Catrina medium waarzegster paragnost helderziende met aangeboren gaven.            

Beste mensen,
Met alle respect kinderen onder de 18 jaar die ik niet ken neem ik niet aan op Facebook. En die mogen mij ook niet bellen, wel met hun ouders, zonder ouders dat doe ik niet! dat is ook bekend van mij al jaren.
Net zo goed als een cursus medium is ook niet mogelijk je bent ermee geboren of niet. Heel makkelijk om mensen te verzamelen en voorliegen maar dat is niet mijn stijl. ik doe niet mee aan die flauwekul. Ik zal hier geen vrienden mee maken met de waarheid, maar ik hou van eerlijk en oprecht en de waarheid, ik ga met mensenlevens om en gevoelens van de mens en ook de dieren, mijn taak is serieus zonder kaarten en pendel en gluurbol. En wie dit niet bevalt zoekt maar een kaartlegger, dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Ik help de mens en dier met heel mijn hart en mijn gaven, en dat is een grote verantwoordelijkheid die ik niet nooit en te nimmer zal schaden.
Als je meer wil weten op al mijn websites. Daar is alles te lezen hoe het werkt om mij te kunnen bereiken.mijn email is catrina@medium-catrina.nl Uitsluitend voor consult aanvragen.

 
En neen ik bel zelf niet, zelfs dat vragen de mensen aan mij, moet niet gekker worden! Ik ben op mijn lijn om mensen te helpen.
Je belt of komt voor de waarheid. Voor afspraken kunt u mij mailen via mijn websites.

https://www.medium-catrina.nl  https://www.paragnost-catrina.nl

https://www.waarzegster-catrina.be 

www.medium-catrina.be  www.paragnost-catrina.be 

www.medium-catrina.nl  

 

Voor max 10 min bellen naar Helderziende Catrina uit België, kan ook via dit nummer 0907-55120

 

www.0900prepaid.nl goedkoper bellen vanuit België naar Helderziende medium Catrina.

Lees hier de stappenplan heel rap en simpel en geen verborgen kosten.

 

Ik wil jullie er graag op wijzen dat er een andere mogelijkheid is om met mij in contact te komen, namelijk via www.0900prepaid.nl

 

Volg hiervoor de onderstaande stappen en u kunt mij toch bellen.

 

1) registreer jezelf op www.0900prepaid.nl je krijgt dan een code nummer toegewezen (10 cijfers)

 

2) laadt je tegoed op, betalen kan alleen met Mr Cash

 

3) bel naar het nummer 0031 20 700 8111

 

4) als je verbinding hebt, vragen ze je 10-cijferige code die toets je in

 

5) dan vragen ze het nummer waar je naartoe wilt bellen en dan bel je dus direct; 09090600#

 

 


Liefs, Catrina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helderziende medium Catrina persbericht en media, meer te lezen op https://www.medium-catrina.nl https;//

/wp-admin/admin.php?page=wpseo_titles#top#taxonomies medium catrina.be

zoekmachine optimalisatie